Çayeli Devlet Hastanesinde Bir İlk Gerçekleştirildi.(laparoskopik tubal reanastamoz)
17 Aralık 2018

İshakoğlu Çeyeli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği Op.Dr.Evren AKMUT'a, iki yıl önce tüplerini bağlatmış olan 37 yaşında hasta, tüplerinin açılması isteğiyle başvurdu.Gerekli inceleme ve tespitlerden sonra operasyon laparoskopik (kapalı) olarak gerçekleştirildi.Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr.Evren AKMUT tüp bağlanmasının geriye dönük olarak açılmasının (tubal reanastamoz) çok zor bir işlem olduğunu belirterek,'Çayeli Devlet Hastanesinde iki saat süren başarılı bir operasyonla her iki tüpü Laparoskopik (kapalı) yöntemle açtık.Hastamızı operasyondan bir gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu ettik.Tüm ekip arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum'dedi.